Uutta fantasiaa!

Pitkästä aikaa blogissa. Aika rientää sellaista vauhtia, että ei tahdo kärryillä pysyä. Valoisat illat ja päällä oleva ”puutarhasesonki” vievät mukanaan. Ei malta istua koneella vaikkapa bloggaamassa, jos saa ja voi kuokkia kukkapenkkiä.

Semmoinen asia oli tällä kertaa, että vilpittömästi ilahduin hyvän fantasian puolesta avatessani Otavan syyskatalogin 2009: Reeta Aarniolta tulee uusi kirja heinäkuussa – Veden vanki. Tarina on ilmeisesti itsenäinen jatko-osa Maan kätkemille. Jee! Ilahduttaa aina, kun jotakin tällaista on ilmassa.

Toinen asia joka samassa katalogissa ilahdutti, oli Cassandra Claren Luukaupunki. Kirjoitin tästä Otavalle puoltavan lausunnon joskus kauan sitten, ja luulin että hanke on jo pitkän aikaa ollut kuollut ja kuopattu. Nyt kirja ilmestyykin syksyllä! Hienoa! Hienoa siksi, että kyseessä on laadukas fantasiakertomus, tämä oli yksi niistä harvoista käsikirjoituksista joista koskaan kirjoitin puhtaasti puoltavaa lausuntoa. Lausuntoa en nyt tähän hätään löytänyt, lähinnä näiden kommenttien perustelemista ajatellen, mutta eiköhän se jossakin tallessa ole. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: