Voi hyvänen aika

Kiitos Kirjoittajatreffeille: sain pystin.

Perustelut olivat nämä: ”lastenkirjallisuuden aseman riemukkaasta puolustamisesta”.

Kiitoksia sanoo hän. 😀

Kuva: Arte y Pico

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1. Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä. 2. Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin. 3. Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa. 4. Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen. 5. Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.

Rikon sääntöjä nyt hiukan, koska en osannut linkittää kuvaa alkuperäispalkinnon osoitteeseen. Itseasiassa kuvan saaminen tänne ylipäänsä meinasi osoittautua ylitsepääsemättömän vaikeaksi. En ole tänään aivan parhaimmillani, myönnetään. Asiaa ei helpota yhtään se, että WordPressiin helpfilet ovat videomuodossa, ja Mokkulahan rouskuttaa niitä ikuisuuden täällä ”ei 3G alueella”.

Yksi blogipalkinto tuli ”jo edellisessä elämässä”, eli Vuodatuksen puolella, mutta tein ehkä hiukan tökerösti kun en tavallaan ottanut sitä vastaan. Eli julkistanut sitä blogissani. Se johtui siitä, että elin tuolloin hiukan hektistä aikaa, enkä ehtinyt seuraamaan kuin lähimpien ystävien salasanojen takana olevia blogeja. Palkinnon vastaanottamisen sääntöihin muistaakseni kuului, että mainitse muutama blogi, jotka piristävät päivääsi. Ja enhän minä voinut salasanojen takana olevia blogeja julkisiksi laittaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: