Post it -tunnustus

Sain Post it -tunnustuksen Insinööriltä. Kiitän! 😀

Olen seurannut Insinöörin kirjahyllyn tapahtumia jo, öh, kolme vuotta? Ainakin. Pidän Insinöörissä suunnattomasta siitä, että hän kirjoittaa omasta lukukokemuksestaan omalla äänellään. Ei ”sokerikoodilla”, joka muuntaisi asiat epäaidoksi.

Olen tainnut saada Insinööriltä jonkinlaisen tunnustuksen joskus aikaisemminkin. Auliisti myönnän, että olen aivan pihalla tällaisten verkossa kiertävien tunnustusten kanssa. Eli jos joskus käy siten, että en tällaiseen reagoi, se ei johdu siitä ettenkö välittäisi, vaan siihen on muita syitä. Tässä oli hyvä ajoitus, ja ehdin reagoida. Olen huomenna lähdössä viikoksi reissuun, enkä pääse nettiin sinä aikana. Ainakin luulen niin.

En tiedä onko tällaisessa tunnustuksessa ”sääntöjä”, ajatellen lähinnä sen edelleen jakamista. Ymmärsin että tämä tulisi jakaa eteenpäin viidelle suosikkiblogille, mutta saako sen palauttaa myös jakajalle? Toivottavasti, koska minä palautan. Seuraan Insinöörin kirjahyllyä säännöllisesti, vaikka en kovin usein kommentoikaan, joten kyllä se suosikkiblogi minulle on.

Mietin keille kaikille muille tunnustuksen laittaisin eteenpäin. Yksi blogi jota seuraan on salasanan takana, eli jäljellä jää vielä kolme valintaa. Kyllä ne menevät Päiville ja Terhille. Kiitos ihanat blogeistanne! 😀 Viimeinen mutta ei suinkaan vähäisin valinta menee puutarha-blogille.

Post it tunnustukseni menee siis eteenpäin seuraavasti:

Insinöörin kirjahylly

Päiviä – Päivi Haanpään blogi

Terhi Rannelan blogi

Sarin puutarhat

ja yksi salasanan takana olevaa blogi.

Mukavaa alkavaa syksyä kaikille!

Advertisement

6 kommenttia

 1. Terhi said,

  9 syyskuun, 2012 klo 12:17 pm

  <3! Kiitos armas! Olisitpa täällä, viimeitelen juuri elämäni ensimmäistä… *rummutusta*… JUUSTOKAKKUA! Mangotäytteellä.

 2. Terhi said,

  9 syyskuun, 2012 klo 12:18 pm

  = viimeistelen…

 3. Maria L. said,

  9 syyskuun, 2012 klo 1:46 pm

  Oolalaa! Juustokakkua mangotäytteellä, uaah! 😀

  Näpsäkkä emäntä kokkailupuuhissa siellä, nimimerkillä ”maria-martta”, joka yrittää tänä syksynä vielä jossakin kohtaa päästä mukaan marttojen piirakkapiiriin, että oppisi tekemään karjalanpiirakoita 😉

 4. Päivi said,

  9 syyskuun, 2012 klo 4:16 pm

  Kiitos! Otan tämän paitsi mielelläni vastaan myös haasteena – eli katsotaanpa, osaanko virittää kuvan vielä omaankin blogiin. 😀

  Ja kun Terhi nyt alkoi kehua, niin… täällä valmistui suklaa-appelsiinivaahtoa. Tai moussea, jos se kuulostaa paremmalta. Täytyypä tehdä sitä teille joskus!

 5. Teresita said,

  23 lokakuun, 2012 klo 10:02 am

  Hehee! Unohdin jättää sinulle säännöt! Ja taisin unohtaa kirjoittaa ne omaankin blogiini näkyviin.. Kiitos kauniista sanoistasi blogini suhteen! Harmittaa kovasti, etten ole tänä vuonna ehtinyt/jaksanut lukea niin paljon kuin haluaisin ja keväällä tuntui, että voi heittää koko blogin romukoppaan, kun ei sinne mitään tule kirjoitettua. Muun muassa sinun kommenttisi silloin olivat yksi syy, että hillitsin delete-intoani 🙂 Joten ymmärrän hyvin tuon sinun postauksesi lukuväsymyksestä! Onneksi se alkaa mennä aina itsestään ohi, kun vaan jaksaa malttaa. Muut työt eivät katoa mihinkään, mutta pitää vähän luovia siinä välissä ja etsiä aikaa hyville tarinoille.
  Ensilumi ilmestyi tänään ja se on jotenkin todella rauhoittavaa. Vaikkei sitä ole kuin pieni huntu maassa ja sateinen sää vie sen iltaan mennessä, mutta silti. Toivoisin pakkaspäiviä tämän loputtoman kurakelin keskelle! Ja sitten on vielä kirjamessut! Mahtia! Hyvää syksyä ja talven odotusta!

 6. Maria L. said,

  28 lokakuun, 2012 klo 1:43 pm

  Ei haittaa. Siis että säännöt unohtuivat. Hyvinhän tuo meni ilmankin 😉

  Ja ollos hyvä. Olen tosi iloinen, että et heittänyt blogiasi romukoppaan. On jokaisen oma asia miten ja milloin blogia päivittää. Jos taukoja tulee, antaa tulla. Jos tämä muuttuu suorittamiseksi, ilo katoaa. Ja mitäs sitten, kun päivityksistä tuleekin rasite ja on tympeä maku suussa. Helposti loppuu koko touhu.

  On muuten jännä millainen vaikutus palautteella voi olla. Vaikka tulisi vain muutama pieni ja ytimekäs mutta kannustava kommentti, sekin voi auttaa jatkamaan. Olen kokenut saman joskus muissa merkeissä. Toki negatiivisella palautteella voi yhtä lailla olla samanlainen voimallinen mutta lannistava vaikutus.

  Jaksamista syksyyn. Täällä vielä odotellaan ensilunta. Kuuraa on jo maassa, mutta itse lumi antaa ennustuksista huolimatta odotuttaa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: