Lastenkirjainstituutti

Suomen Nuorisokirjallisuuden Instituutti muutti nimensä 16.11.2010 Lastenkirjainstituutiksi. Lastenkirjainstituutin toiminnanjohtaja Maria Ihonen kertoo tarkemmin nimenmuutokseen johtaneesta päätöksestä ja perusteluista nimenmuutokselle Onnimanni -lehdessä (4/2010). Asiasta voi lukea myös tästä tiedotteesta.

Lastenkirjainstituutin uusiin kotisivuihin voit tutustua täällä ja Onnimanniin pääset tutustumaan tästä linkistä. Onnimanni on siis Lastenkirjainstituutin julkaisema kulttuurilehti, joka edistää lasten- ja nuortenkirjallisuutta ja sen tutkimusta.En tiedä onko Onnimannia myynnissä esim. R-kioskeissa, mutta varmaan Akateemisista kirjakaupoista lehteä löytää, samoin monien kirjastojen lehtilukusalista.

Häpeämättömästi ( 😉 ) tässä vielä mainostan Lastenkirjainstituutin erinomaisen hienoa, Tampereella instituutin yhteydessä sijaitsevaa erikoiskirjastoa sekä kirjaston tietokantaa, josta käsin me ulkopaikkakuntalaisetkin pääsemme tutkimaan kaikkia niitä ihanuuksia, joita kirjaston hyllyiltä löytyy. Myös kaukolainaus toimii!!! 😀

Instituutti oli minulle opiskeluaikoina ja ylipäänsä Tampereen vuosina rakas paikka, ja lämmöllä noita aikoja ajattelen. Ja ilolla tietenkin seuraan instituutin toimintaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: