Sitä kun ei koskaan tiedä

Sitä kun ei koskaan tiedä kuinka elämä meitä ihmisiä ohjailee, kuljettaa ja joskus jopa viskelee, niin laitanpa tänne lyhyen mainoksen Mol.fi -sivuilta löytämistäni avoimista työpaikoista:

Taiteen keskustoimikunta hakee läänintaiteilijoita Helsinkiin, Kuopioon ja Joensuuhun. Helsingin haut (kaksi paikkaa avoinna) päättyvät 30.09. ja Kuopion sekä Joensuut haut (yhteensä kolme paikkaa avoinna) päättyvät 15.10.2010. Löydät lisätietoa näistä hauista sekä Mol.fi -sivustolta että Taiteen keskustoimikunnan sivuilta.

Viestin asiasta blogissani siitä lähtökohdasta käsin, että en voi tietää ketkä kaikki blogiani lukevat ja minkälaisissa elämäntilanteissa lukijat ovat, joten jos asiasta kertominen sattuisi vaikkapa antamaan uuden positiivisen suunnan jonkun elämälle, mikäpä sen hienompaa! Kirjoitan tätä muistaen sen, että reilut kaksi vuotta sitten muutin itse tänne Savonlinnan seudulle työttömänä, asunnottomana ja autottomana. Muutin mökille meidän kaikkien yhteiseen kotiin (= perheeni yhteiseen lomanviettopaikkaan) uskoen siihen, että tämä muutto ja muutos on jotakin mitä haluan tehdä, koska haluan parantaa elämääni.

Nyt tätä kirjoittaessani olen tietoinen siitä, että muuttamalla tänne kohtasin elämäni suurimmat pelkotilat, mm. yrittäjyyteen liittyen. Olen selvinnyt niistä, myös siksi että olen tietoisesti tehnyt töitä niistä selviämiseksi ja niiden kääntämiseksi voimavaraksi – uskoksi omaan tekemiseeni. Jos joku olisi kaksi vuotta sitten sanonut että olen nyt yrittäjä, en olisi uskonut.

Tuolla jossakin on viisi tulevaa läänintaitelijaa, vaikka he eivät vielä sitä uskoisikaan 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: