Haaste

Sain Insinööriltä haasteen: kerro blogissasi seitsemän asiaa/paljastusta itsestäsi joista muut eivät tiedä.

Hmm. Vetipä vakavaksi 😉

1. En ole koskaan katsonut Salattuja elämiä. (Totta se on!)

2. En ole koskaan katsonut Big Brotheria. (No hei, toden totta!)

3. Minulla ei ole televisiota 😀 (Vanhemmillani kyllä on, joten aina silloin tällöin saan ja voin töllötintä katsoa 😉 Jk. Minulla oli tv mutta ei digiboksia. Kun vihdoin sain digiboksin ja härpättimen ylipäänsä toimimaan, muutin pian sen jälkeen, ja totesin että en enää jaksa raahata vanhaa pömpelimallista telkkua mukanani. Parempia aikoja eli kevyttä litteänäyttöistä telkkua odotellessa – muutot helpottuvat kummasti 😀 Jkk. Savonlinna on siitä(kin) erikoinen paikka, että täällä kaikki taloudet ovat kaapeliverkossa, myös omakotitalot. Kesti oma aikansa ymmärtää tämä, eli että omakotitalossa vuokralla asujankin pitäisi hankkia kaapelitalouden boksi eikä juosta antennitalouden boksin perässä. Tästä syystä hankinnat ovat toistaiseksi jääneet vähiin.)

4. Olen käynyt Grönlannissa, tarkemmin ottaen Itä-Grönlannissa. Olen myös asunut Islannissa: vietin aikanaan vaihto-oppilasvuoden Islannissa, ja tuona aikana tarjoutui myös upea tilaisuus päästä käymään Grönlannissa. Reissu oli yksi elämäni fantastisimmista, samoin kuin koko Islannissa vietetty aika.

5. Minulla on laukku- ja kenkäfetissi 😉 Ei ehkä ihan heti uskoisi, koska en omista kovin monia laukkuja, kengistä puhumattakaan (ainakaan omasta mielestäni), mutta totta se on. RAKASTAN reppuja ja mitä erilaisimpia laukkuja. En siis puhu pelkästään käsilaukuista, vaan ihan kaikenmaailman laukuista. Ja kengät, noh. Eiköhän tämä riittäne tältä erää. Huom. kuljin bootseissa noin 15 vuotta elämästäni, hankin ne ylioppilaslahjaksi itselleni, ja keinahtelin turvallisen tukevilla kengillä vuodesta toiseen. Viime kesänä tuli vihdoin aika, jolloin buutsit eivät enää tuntuneet minulle oikeilta kengiltä. Aika aikaansa kutakin.

6. Rakastuin opettamiseen – vedin ensimmäiset kurssini/koulutukset alku- ja loppukesästä 2010. Yllätin myös itseni, koska olin aina ajatellut että opettaminen ei ole minun juttuni. Vaan kuinkas kävikään 😉 Lisää, lisää 😀

7. Jos elämä Itä-Suomessa ja Savonlinnassa ei olisi niin kovin ihanaa, saattaisipa hyvinkin olla että lähtisin johonkinpäin Etelä-Eurooppaa, hankkisin vanhan talon (ja vanhan puutarhan) ja ryhtyisin majatalon emännäksi. Eihän sitä koskaan tiedä kuinka elämä meitä viskelee, joten pidänpä tämän option avoinna jossakin mieleni sopukoissa 😀

Siinäpä ne, kiitos Insinöörille haasteesta, sainpahan ajatuksen aihetta minäkin. Mukavia syyspäiviä kaikille!

2 kommenttia

  1. Teresita said,

    2 lokakuun, 2010 klo 11:04 pm

    Kohdat yksi ja kaksi: 🙂

  2. Maria L. said,

    22 lokakuun, 2010 klo 2:58 pm

    Jepjep 😉 😀


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: