Kauan odotetut

Sainpa paketin postissa. Olipa paketissa kauan odotettu kirja: Patricia A. McKillipin Serren metsissä.

😀

Olin ajatellut tilata tämän jo alkusyksystä, mutta arvatkaa vaan. Lievästi ilmaistuna voi sanoa, että ”on ollut kaikenlaista”, ja välillä on tuntunut siltä, että hukkaan itseni tämän ”kaikenlaisen” keskellä. Mutta nyt pysähdyn hetkeksi, ja keskityn hiukan muihin asioihin. Ja siinä samalla nautin McKillipin kirjoittamasta valtavan hienosta tarinasta. En ole vielä pitkälle päässyt, mutta jo nyt tarina imee mukaansa valtavalla voimalla.

Sainpa toisenkin paketin postissa. Sieltäpä löytyi David Almondin Nimeni on Skellig.

😀

Nimeni on Skellig ilmestyi ensimmäisen kerran suomeksi joskus 2000-luvun alussa, tämä viime kesänä ilmestynyt on kolmas painos. Siitä huolimatta tulimme Onnimannin päätoimittajan kanssa siihen tulokseen, että kirjasta kannattaa kirjoittaa – Tuula oli sitä mieltä että kyseessä on niin hieno tarina, että ei haittaa vaikka on kolmas painos menossa (yleensä arvioita kirjoitetaan vain ensimmäisistä painoksista). Minä tietysti innostuin välittömästi. Kuinka voisi tällaisesta olla innostumatta. Kunnon tarinan äärelle kun pääsee, mikäpä sen hienompaa? 😉

Joulun aikaa ja taikaa kaikille!

(Joulun ajasta ja taiasta tuli mieleen tällainen hieno kirja, jonka isäni oli ostanut: Joulun paras lahja. Suosittelen!)

3 kommenttia

 1. Teresita said,

  17 joulukuun, 2009 klo 1:24 am

  Jipii! Minulla on kuulemma tuo Serren metsissä joulupaketissa odottamassa! Olen niin mahdoton välillä kirjaostosten kanssa, että läheiseni onneksi tietävät jo vähän vihjata, mitä paketeista löytyy, jotta eivät ostaisi samaa mikä minulla jo on. Lisäksi Mauri Kunnaksen elämänkerta ja Rauli Virtasen Saigonista Bagdadiin odottanevat punkinkontissa. Ja vielä on ainakin kaksi kirjaa, joiden yllätys säästynee jouluun saakka. Kovat paketit on kivoja 😉

  Vähän suklaata, kasa kirjoja ja hiljaisuutta.. Voisinko oikeastaan enempää toivoa.

 2. Maria L. said,

  18 joulukuun, 2009 klo 12:01 pm

  Hienoa! Serren metsissä kolahti täällä lujaa, tietysti asiaan vaikutti myös se, että oli aikaa paneutua tarinaan. Se että on lukurauha, antaa tarinaan aivan oman ulottuvuutensa ja mausteensa.

  Kuulostaa siltä, että meillä on aika lailla samanlaiset toiveet joulun (ja loman!) suhteen 😉

  Hyvää joulun aikaa Teresitalle! 😀

 3. Teresita said,

  21 joulukuun, 2009 klo 9:38 pm

  Kiitän! Kuin myös Itä-Savon perukoille! Toivottaa entinen sudeetti-savolainen. (= kotoisin Suomen Savon reuna-alueelta..)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: